Fashion Awards

Hei og velkommen til min side!

2004 blir et kjempespennende år med mange nye prosjekter. Fashion Awards er på Norgesturné både i mars og november, og vi er i full gang med oppkjøringen mot kjempeshowet neste år.

Suksessforestillingen “Pikk Preik” er også på Norgesturné våren 2004.

Mitt kultursenter i Vestfold “Kulturhaven” har i sommer en rekke store forestillinger og konserter, bl.a kommer Ellen Horn med utdrag av sin Sigrid Undset forestilling 26. juni. Den 17. juni åpner “Kulturhaven Galleri” med Vernissage for den kjente engelske billedkunstner Mark Thomson. “Kulturhaven” vil også i år samarbeide med Vestfoldfestspillene og “Opera i Kulturhaven” er årests hovedtema. En rekke andre artister og konserter er også en del av vårt sommerprogram. I tillegg kommer boken “Med kjærlighet for gamle hus” på Aschehoug forlag 22. april. I boken er “Kulturhaven” plukket ut som én av fire på landsbasis som trekkes frem som gode eksempler på bevaring av vår bygningsarv. 27. mai har forfatter av boken Else Rønnevik bokaften og foredrag i “Kulturhaven”.

Mitt engelske selskap “Absolute Stage Company Ltd” har også for inneværende år kjøpt seg inn i to engelske showproduksjoner, og den ene vil komme til Norge som oppfølger til “Pikk Preik”.

Nedenfor finner du pressemelding om “Fashion Awards”.

 PRESSEMELDING

FASHION AWARDS

Årets norske motepris

Oslo Women Collections Show

Tidenes største fashion Awards Show finner sted i Vallhall Arena:
lørdag 12. februar 2005 kl. 20.00.

Her kåres:
Årets best og verst kledde Mann & Kvinne

Årets Designer
Årets Fotograf
Årets Fagpris
Årets Publikumspris
Årets Ærespris

 

Nytt av året er også kåringen av, ”Årets Motebutikk”.
Fashion Awards besøker i 2004, 20 byer over hele landet for å kåre lokale kandidater til finalen i Oslo neste år.

Fashion Awards har også innledet et tett samarbeide med HundreårsmarkeringenNorge 2005”, og vil under Fashion Awards Showet i 2005 presentere den offisielle Hundreårsvisningen som presenterer norsk drakt og designhistorie 1905 – 2005.

Vi inviterer til kick off show under det norske hovedtrendshowet ”Oslo Women Collections Show” – som viser høst 2004 fra ledende norske og internasjonale motehus – lørdag 14. februar kl. 21.00 i Oslo Konserthus.

Her presenteres den eneste Scandinavia-visningen av den nye internasjonale Absolut Kolleksjonen: ”Absolut Label”

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Jan W. Schüssler
Ansvarlig arrangør