Gir ut bok om Kulturhaven

Jan Schüssler gir ut bok om Kulturhaven!
Jan Schüssler har skrevet på boken Kulturhaven i lang tid, men boken kommer først ut i juni 2006 i forbindelse med ferdigstillingen av Kulturhavens private museum. Boken handler om bygningsvern og kulturarv, samtidig som den gir oss hele historien om museumet. Boken vil være å få kjøpt i forbindelse med lanseringen på Kulturhaven ­ Friluftkonsertene 2006. Denne vil finne sted onsdag 14. juni i år.
I løpet av den siste halvdelen av juni er det planlagt konserter med Arve Tellefsen, Silje Nergaard, og Briskeby. I tillegg vil man den 16. juni få oppleve en Nasjonalromantisk Dobbeltforestilling med Prinsesse Märtha Louise og skuespiller Lise Fjeldstad.
Kulturhaven som ligger i Vestfold, er bygget opp i perioden 2000-2006 og er både designet og drevet av Jan W. Schüssler og blomsterdesigner Kjetil Strandabø. Den består av flere tidligere rivningstruede bygninger fra perioden 1700-1856 fra Vestfold, Kragerø og Alvdal. Disse er gjenoppført og totalrestaurert som privat kultursenter, og dette er nå i ferd med å bli et nasjonalt kraftsenter for bygningsvern. Hageanlegget har hentet inspirasjon fra bl.a. Victoriatidens engelske hageanlegg, kombinert med solide norske tradisjoner. Kulturhaven arrangerer i tillegg konserter, utstillinger og forestillinger.
For nærmere opplysninger om Kulturhaven eller Jan W. Schüssler, kontakt Kjentfolk på telefon 22 87 10 70.