1989

Jan rendyrker dette som forretningside og snart er Showconsept total-leverandør til hele 60 kjøpesentre over hele Norge.  Dette ble en økonomis sukess,men en karriere-messig belastning som Jan avsluttet i 1999.

Jan tar i 1988 initiativet til Bilfri markedsdag i Bogstadveien i Oslo etter modell fra suksessen med bilfri dag i Tordenskjoldsgate og Vika Terrassen.  I samarbeid med aksjon nærmiljø og trafikk- og handelsstands-foreningen lyktes man – mot alle odds å samle alle interessene rundt den årlige suksess som fremdeles arrangeres.

Dette dannet grunnlaget for Jans mange utendørs show og arrangementer utover 1990-tallet både i Oslo og byer som Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Kristiansand, Trondheim, Hønefoss, Eidsvoll, Lillehammer, Bergen, Haugesund, Stavanger  etc. Som programleder  for Moteekstra på TV Norge økte Jans media-oppmerksomhet igjen, og Jan skrev i 1989 også manuset til Trendmagasinet som han kontraktfestet med TV4 i Stockholm som første norske produksjonsselskap.  Jan var blitt både produsent  – redaksjon og programleder. 1989 var et banebrytende år for Jan, som la grunnlaget for de mange store produskjonene i årene fremover.

I desember 1989 ble Jans første sønn Christian Frederick født.