1999


Showet er grensesprengende for bransjen, og foyeren i Oslo Spektrum gjøres om til nattklubb for en kveld med ca. 2000 gjester på fashion after-party.  Men samarbeidsklimaet i bransjen og alle de vanskelige kompromissene, gjør at Jan velger å beholde Fashion Awards konseptet på egenhånd og ”Oslo Fashion Awards” etableres.  Etter å ha produsert nok et herretrendshow- denne gang med bl.a. Kjetil Andre Aamodt og Ole Christian Furuseth på catwalken, produserer Jan også sommerkonsertene med Wenche Myhre og Jahn Teigen ved Nor Herregård på Kongsvinger som en del av redningsoperasjonen rundt dette historiske huset.

I 1999 er Jan også produsent for forestillingen “Apeberget” i Drammen Teater.

Sommeren 1999 flyttet Jan tilbake til London for å bygge opp sitt produksjonsselskap i teaterhovedstaden.  Her prosjektutviklet han kvinnemusikalen ”Girl talk” og kjøpte også rettighetene for Norge med tanke på en produksjon med Wenche Myhre, Grethe Kausland og Hanne Krogh eller Bettan.  Jan inviterte artistene til London sammen med Tom Sterri, dette ble en spennede periode selv om prosjektet til slutt ble skrinlagt.  Men ideen gjenoppstår flere år senere, i en annen form, som forestillingen ”Showgirls” på Chat Noir.

Tiden i London ble imidlertid en meget kreativ og spennende periode og Jan kom tilbake til Norge i 2000 som representant for flere engelske teater produksjoner og artister og med en spennende TV-kontrakt med Tv Norge om direkte-sending av Oslo Fashion Awards i februar 2001.