Fashion Award Show

Et spennende år er lagt bak oss med nær 30 lokale konkurranser og show i forbindelse med vår landsomfattende jakt på landets mest spennende motebutikk! Oslo Fashion Awards har opplevd en litt overveldende respons fra både motemiljøer og publikum over hele landet, og vi har satt en klar publikumsrekord med fulle hus hver kveld. Nær 20 000 publikummere + TV-seere har vært innom showene våre! Dette er både morsomt og hyggelig, men krever også organisatorisk grep fra vår side for ytterligere å videreutvikle og forbedre konseptet Oslo Fashion Awards.

Juryen har plukket ut de fem beste butikkene i et eget superfinaleshow, og snart vet vi hvilken butikk som er landets aller mest spennende!

Vi har i tillegg mange solide nominerte i de øvrige kategoriene. Alle har bemerket seg på en positiv måte, og på eget vis bidratt til å sette bransjefokus på kartet på en innovativ måte.
Nytt av året er ”Årets Norske Tekstilbedrift” som erstatter kategorien ”Årets Norske Designer”. Dette er fordi vi mener at begrepet norsk design er i ferd med å bli slitt og utvannet. Det kan vike som om terskelen for å kalle se ”Norsk Designer” er blitt for lav. Vi retter derfor denne gang fokus på tradisjonsrike bedrifter innen Norsk tekstilindustri som har med seg både historie, tradisjoner og framtidsvisjoner. Dette er solide, bærekraftige norske designbedrifter som har gått igjennom en stor omlegging i de senere år, men som har bevist at norske tradisjoner og design er et spennende og levekraftig satsningsområde for fremtiden. Det er også i disse bedriftene vi virkelig finner noen av landets dyktigste norske designere og formgivere. Vi har dessuten plukket ut et knippe av de mest aktuelle norske designkolleksjonene for tiden.

Prisutdelingen og showet finner sted tirsdag 13. februar 2007 i Oslo Konserthus. Kveldens program byr på en reke musikalske innslag med noen av de mest spennende norske artistene for tiden. På scenen står blant andre Mira Craig, Elvira Nikolaisen, Tone Damli Aaberge, Cathrine Moholt, Torhild Sivertsen, Christine Gulbrandsen og Bye & Rønning.
Dette lover godt for de ulike norske kunstarter for fremtiden!

Kategorier:

1. Årets Motebutikk
2. Årets Norske Tekstilbedrift
3. Årets Fag/Foto pris
4. Årets best kledde mann
5. Årets best kledde kvinne
6. Æresprisen

Med vennlig hilsen
Jan W. Schüssler