Fashion Awards

Årets roadshow i forbindelse med Fashion Awards er nå over. I arbeidet med å finne en verdig vinner av prisen ”Årets Motebutikk” har juryen i høst besøkt hele 32 byer. Dette er altså en økning på 12 byer i forhold til forrige gang. Det er viktig å presisere at det ikke bare er juryen som har besøkt disse byene, men et tyvetalls mennesker som utgjør hele forestillingen Fashion Awards; bl.a. med fashion shows, artistopptreden, Jan W. Schüsslers eget foredrag og prisutdeling.  ”- Det har vært en enorm publikumsuksess”, sier Jan Schüssler. ”- Det har vært smekkfullt hvert eneste sted og den spontane interessen for Fashion Awards er sterkt økende. Det ser man på publikumsrekorden vi har satt i år, i tillegg til de lokale partytiltakene som har blitt satt i gang rundt arrangementet. Utrolig morsomt!”
I Oslo var det de spennende butikkene Memento Mori og Zig Zag som vant. Her måtte man altså ha to vinnere og to show fordi interessen var så stor.
Finalen blir i Oslo Konserthus 13. februar, 2007 og de bekreftede artistene til arrangementet er foreløpig Elvira Nikolaisen, humorparet Bye og Rønning, Christine Gulbrandsen og Great Garlic Girls. Det blir også en stor motevisning som tar for seg norsk tekstilindustri og design.

Prisene som deles ut er:
– Årets motebutikk (Hovedpris)

– Årets norske tekstilbedrift (erstatter prisen Årets Designer)

– Fag/fotopris

– Best kledde mann

– Best kledde kvinne
– Ærespris.